About MATRIX Education ME

About MATRIX Education ME

Missie

ME biedt kappers educatieve tools om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en creeert een netwerk van kappers om ervaringen te delen. Dromen, geloven, slagen!

Filosofie

ME biedt kappers praktische educatie, eenvoudig te gebruiken producten en persoonlijke ondersteuning om hun carrière, hun creativiteit en hun business verder te ontwikkelen.

Belofte

ME biedt kappers de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met inspirerende, hands-on collecties en innovatieve, toegankelijke technologieën om praktische kennis te vergaren en hun zelfvertrouwen een boost te geven.

Nieuw:

Ook dit jaar biedt Matrix je weer een aantal nieuwe trainingen. Inspire ME event en Create ME zijn 2 nieuwe inspirerende trainingen die je niet wilt missen.

Het aanbod aan business trainingen is zeer uitgebreid, er zijn trainingen van Richard Koffijberg, Nyenrode, Bob Janssen en Top Results. Deze trainingen variëren van het verbeteren van je ondernemerschap tot een op maat gemaakte training bij jouw in de salon.

Train ME

Om aan te geven welke training het beste bij jou niveau past geven wij bij elke training het level aan.

Discovery

Ontdek de wereld die Matrix heet tijdens inspirende avonden, theoretische cursussen en meer. Voor alle kappers die meer willen weten over de producten, technologie en filosofie.

Foundation

Look & Learns die je creativiteit stimuleren en je inspireren je vakmanschap en je zelfvertrouwen verder te ontwikkelen. Voor kappers met enige ervaring.

Advanced

Intractieve workshops en business trainingen voor gevorderde kappers die op zoek zijn naar inspiratie en hun kennis en vaardigheden verder willen uitbreiden.

Mastery

Intensieve meerdaagse cursus programma’s voor zeer ervaren kappers die zich willen specialiseren in kleurtechnieken en verzorging of hun salonbusiness verder willen ontwikkelen.